Responsive
web dizajn

Početna / Responsive web dizajn

O nama
notebook-kosCode
Izrada web prodavnica

Više od običnog dizajna

U današnje vreme, gotovo svi korisnici pristupaju internetu preko mobilnih uređaja. To znači da je od ključne važnosti da Vaš web sajt bude optimizovan za prikaz na različitim uređajima, uključujući i mobilne telefone i tablete.

Naša firma se specijalizuje za izradu web sajtova sa responsive dizajnom. To znači da se Vaš sajt automatski prilagođava veličini ekrana na kome se prikazuje, bez gubitka funkcionalnosti ili estetike.

 

Koraci izrade dizajna

Naš tim stručnjaka za responsive dizajn pruža sledeće usluge:

1. Responsive web dizajn: Naši dizajneri će kreirati web sajt koji će se prilagođavati svakom ekranu, bez obzira na veličinu.

2. Prilagođavanje postojećih sajtova: Ako već imate web sajt koji nije responsive, možemo ga prepraviti kako biste bili sigurni da Vaš sajt izgleda savršeno na svim uređajima.

3. Testiranje na različitim uređajima: Testiramo Vaš web sajt na različitim uređajima kako biste bili sigurni da se Vaš sajt dobro prikazuje na svim uređajima.

4. Optimizacija brzine učitavanja: Naši stručnjaci za optimizaciju brzine učitavanja će se pobrinuti da Vaš sajt bude optimizovan za brzo učitavanje na mobilnim uređajima.

1

Responsive-Izrada sajta Nis

Responsive dizajn

2

Prilagodjavanje

Prilagodjavanje

3

Testiranje

4

Optimizacija

Optimizacija

1

Responsive-Izrada sajta Nis

Responsive dizajn

2

Prilagodjavanje

Prilagodjavanje

3

Testiranje

4

Optimizacija

Optimizacija

Prednosti ovakvog dizajna su višestruke. Kao prvo, poboljšava korisničko iskustvo, jer korisnici mogu lako i jednostavno pristupiti Vašem sajtu sa bilo kog uređaja. Takođe, može poboljšati Vaše rangiranje na pretraživačima, jer Google i drugi pretraživači favorizuju web sajtove koji su optimizovani za mobilne uređaje.

Ukoliko želite da Vaš web sajt bude savršeno prilagođen za mobilne uređaje i poboljša Vaše poslovanje, kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći u izradi responsive web sajta za Vaš biznis.

Neka Vaša web stranica bude naš sledeći uspeh Pozovite nas danas!