Izrada web
prodavnica

Početna / Izrada web prodavnica

O nama
notebook-kosCode
Izrada web prodavnica

Više od obične prodavnice

Ukoliko planirate da započnete svoj online biznis, izrada web prodavnice je nešto što bi vam definitivno trebalo biti na umu. S obzirom na to da je internet postao nezamenjivi deo našeg svakodnevnog života, stvaranje profesionalne i funkcionalne web prodavnice je ključno za uspeh Vašeg poslovanja.

Naša firma se bavi izradom web prodavnica i možemo vam pomoći u stvaranju Vaše online prodavnice, bez obzira na vrstu proizvoda ili usluga koje nudite.

Koraci izrade web prodavnice

Naš tim stručnjaka će vam pomoći da kreirate web prodavnicu koja će biti prilagođena Vašem biznisu, sa fokusom na privlačenje ciljne publike i povećanje prodaje. Naša usluga izrade web prodavnice uključuje:

1. Analiza ciljne grupe i konkurencije: Naši stručnjaci će izvršiti detaljnu analizu ciljne grupe i konkurencije kako bismo kreirali web prodavnicu koja će se najbolje prilagoditi Vašim ciljevima.

2. Dizajn: Naš tim dizajnera će kreirati vizuelni identitet Vaše web prodavnice koji će biti usklađen sa Vašim brendom, ali će i biti privlačan i funkcionalan za korisnike.

3. Razvoj: Koristimo najnovije tehnologije i alate kako bismo razvili visokokvalitetnu web prodavnicu koja će biti brza, sigurna i lako se koristiti.

4. Integracija platnih sistema: Pružamo uslugu integracije platnih sistema kako biste mogli da primite plaćanja preko Vaše web prodavnice.

5. Održavanje: Pružamo održavanje Vaše web prodavnice kako biste bili sigurni da je uvek ažurirana i bezbedna.

6. SEO optimizacija: Naši SEO stručnjaci će optimizovati Vašu web prodavnicu kako biste se što bolje pozicionirali na pretraživačima i privukli što više korisnika.

1

Analiza

2

Tim

Dizajn

3

Razvoj

Razvoj

4

Platni sistem

5

Održavanje

6

Seo-Izrada web sajta

Seo optimizacija

1

Analiza

2

Tim

Dizajn

3

Razvoj

Razvoj

4

Platni sistem

5

Održavanje

6

Seo-Izrada web sajta

Seo optimizacija

1

Analiza

2

Tim

Dizajn

3

Razvoj

Razvoj

4

Platni sistem

5

Održavanje

6

Seo-Izrada web sajta

Seo optimizacija

Naša firma za izradu web prodavnica ima iskustva u kreiranju online prodavnica za različite vrste proizvoda i usluga. Bez obzira na to da li prodajete proizvode, usluge ili digitalne proizvode, naša ekipa je tu da Vam pomogne u stvaranju efektivne web prodavnice koja će Vam pomoći da ostvarite Vaše ciljeve. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako možemo pomoći Vašem biznisu.

 

 

Neka Vaša web stranica bude naš sledeći uspeh Pozovite nas danas!